Beoordelingen

8,1
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
7,7
Comfort
7,2
Locatie accommodatie
9,5
Faciliteiten
7,0
Personeel
9,1
Waar voor uw geld
8,2

Beoordelingen

    Carolien Adrichem
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    7 september 2018

    Centraal maar toch rustig

    Helaas....geen Wi-Fi op de kamer aan het plein, maar een avond geen bereik is eigenlijk helemaal niet zo erg toch?!
    Top locatie aan het plein met alles op loopafstand. Centraal gelegen maar toch rustig (straat is doodlopend voor autoverkeer). Parkeren kan bewaakt bij het naastgelegen hotel voor maximaal 1000 lek (langer dan 12 uur). Eenvoudige kamers maar alles wat je nodig hebt is er, zelfs airco en een ijskastje. Een aanrader voor een weekend Tirana!
    Bianke
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    4 september 2018

    Prima start van de vakantie in Albanië

    De badkamer. Klein en wat muffig.
    De locatie is perfect. Naast het centrale plein. Medewerkers super vriendelijk. En handig 24 uurs receptie. Wij kwamen pas laat aan.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    28 augustus 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Yvonne van Osch
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    23 mei 2018

    Rustig en beschermd

    Badkamer was klein en niet zo comfortabel
    Mensen waren erg lief en behulpzaam, het was rustig en je voelde je beschermd en vrij, Het hotel beantwoordt niet aan de moderne westerse standaard maar dat was voor mij juist de aantrekkingskracht, omdat dat het meer persoonlijk maakt. Ik heb er zes mooie dagen doorgebracht en wilde toen eigenlijk nog niet weg.
    Douglas Nareau
    us

    Beoordelingsscore

    5,8
    21 september 2018
    No breakfast plan. Didn't accept credit cards.
    Great location.
    Andrew
    gb

    Beoordelingsscore

    5,0
    18 september 2018

    A bad choice of hotel.

    WiFi appalling. TV reception appalling. Noise at night from the public square nearby (Elba concert), impossible to sleep until after midnight.
    Functional.
    Gergely
    hu

    Beoordelingsscore

    8,8
    11 september 2018
    We had some problem with cleanness, otherwise fair with good location.
    Maria
    it

    Beoordelingsscore

    8,8
    10 september 2018
    The day we left we found lots of little ants coming out of the materass...
    Very friendly staff. We arrived tired early in the morning and they let us leave our bags and have a rest. Location really central, 1 minute from the main square.
    Marco Adami
    it

    Beoordelingsscore

    6,2
    21 augustus 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Branko
    hr

    Beoordelingsscore

    7,1
    1 augustus 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Derek
    us

    Beoordelingsscore

    10
    31 juli 2018

    Perfect stay.

    Superior management. Owner was very personable. Hotel arranged for airport pickup, and everything happened perfectly. I asked about maps, and by the time I arrived, the front desk had a huge selection for me. Hotel was expecting me because upon arrival, the room was so ready that the air conditioner was turned on (great because it was a hot day). I needed to print a boarding pass, and I was taken to a local shop to get it done. Room was clean.
    Erdi
    tr

    Beoordelingsscore

    10
    23 juli 2018
    Location is perfect. Staff is perfect.
    EMİR
    tr

    Beoordelingsscore

    10
    22 juli 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Silvia
    at

    Beoordelingsscore

    9,6
    2 juli 2018
    The only small downsides were that it's very difficult to find (no clear sign on the road) and that internet was not working properly (since I was there for work that was a bit of a problem for me)
    The staff are extremely friendly and kind, the location is great and the room nice and comfortable
    Sara
    al

    Beoordelingsscore

    6,7
    1 juli 2018

    Too expensive for that conditions.

    Hussein
    sa

    Beoordelingsscore

    7,1
    26 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    BENJAMIN AU
    au

    Beoordelingsscore

    7,9
    20 mei 2018
    Room a smelled strongly of cigarette smoke, and is a little dated but fine.
    Best location in Tirana, right next to the International Hotel and Skandeberg Square, everything is walkable from here. Rooms are basic, had a decent bed, small bathroom, window onto the street. Staff were super helpful, helped me negotiate with cab drivers and advice on restaurants, where to get a SIM card etc. Good choice for cheap accomodation with the best location.
    Dragisha
    mk

    Beoordelingsscore

    9,2
    6 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    6 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    katarina
    se

    Beoordelingsscore

    8,3
    28 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen